Drie debutanten bij Jong Oranje: Sparta en ADO leveren speler

Reacties

Jong Oranje-coach Erwin van de Looi heeft drie nieuwelingen opgeroepen voor de komende interlandperiode. Hugo Wentges (ADO Den Haag), Denso Kasius (Bologna) en Sven Mijnans (Sparta Rotterdam) zitten voor het eerst bij de beloften. In deze interlandperiode kan Jong Oranje plaatsing voor het EK in 2023 bewerkstelligen.

Drie debutanten bij Jong Oranje: Sparta en ADO leveren speler
© Pro Shots

Het team van Van de Looi speelt drie interlands: de leeftijdsgenoten van Moldavië, Gibraltar en Wales zijn in juni de tegenstander. Wint Jong Oranje al zijn wedstrijden, wipt de ploeg over Zwitserland heen en is plaatsing voor het eindtoernooi in Roemenië en Georgië een feit.

Jong Oranje kan daarbij ook rekenen op enkele gevestigde namen. Zo sluiten met bijvoorbeeld Myron Boadu, Mitchel Bakker, Jan Paul van Hecke, Sven Botman, Sepp van den Berg, Joshua Zirkzee en Micky van de Ven diverse spelers aan die al vlieguren hebben gemaakt in het buitenland.

Eerder op de dag maakte bondscoach Louis van Gaal zijn selectie al bekend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.