Dramatische start voor PSV: Sancho is los

Reacties

Jadon Sancho heeft Borussia Dortmund aan een droomstart geholpen in de Champions League-wedstrijd tegen PSV. Binnen drie minuten was het raak voor de teruggekeerde Engelsman.

Dramatische start voor PSV: Sancho is los
© Pro Shots
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
2 - 0
PSV
PSV

Sancho had nog niet gescoord sinds zijn terugkeer in Duitsland, tot hij afgelopen zaterdag opeens toesloeg tegen Werder Bremen. Enkele dagen later was het opnieuw raak en al heel vroeg in de wedstrijd. 

Dortmund had eerder al via Ian Maatsen een waarschuwing uitgedeeld, de Nederlandse back schoot in kansrijke positie via keeper Walter Benítez over. De goalie zag er uitstekend uit met die actie, een minuut later leek hij een zachte inzet van Sancho veel te laat te zien. De van Manchester United gehuurde aanvaller schoof de bal niet al te strak via de binnenkant van de paal binnen voor de 1-0.

Zodoende moet PSV meteen in de achtervolging na het eerdere 1-1 gelijkspel in Eindhoven. Om in reguliere speeltijd door te bekeren, zullen de Eindhovenaren nog tweemaal moeten scoren.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.