Dramatische start Lampard bij Everton: slechtste serie in 66 jaar

Reacties

Frank Lampard beleeft tot nu toe een dramatische beginperiode als manager van Everton. De oud-international van Engeland verloor zondag tegen Crystal Palace zijn vierde uitwedstrijd op rij in alle competities.

Dramatische start Lampard bij Everton: slechtste serie in 66 jaar
Crystal Palace
Crystal Palace
4 - 0
Everton
Everton

Lampard zag Everton zonder Donny van de Beek en Anwar El Ghazi hard onderuit gaan in de kwartfinale van de FA Cup. Op Selhurst Park werd de oud-speler van onder andere Chelsea en Manchester City op zijn zesde nederlaag in tien duels als manager van Everton getrakteerd.

Vooral buiten Goodison Park heeft Lampard het zwaar met Everton. De eerste vier uitwedstrijden onder de definitieve opvolger van Rafael Benítez gingen verloren. De laatste keer dat een manager van Everton dat overkwam was in 1956: Ian Buchan. Acht jaar eerder verloor ook manager Cliff Britton zijn eerste vier uitduels na zijn aanstelling bij Everton.

The Toffees staan in de Premier League maar net boven de degradatiezone. De voorsprong op nummer achttien Watford is drie punten, al heeft de formatie van Lampard wel twee duels minder gespeeld. Voor Everton staan er na de interlandperiode twee nieuwe uitwedstrijden op het programma: tegen West Ham United en Burnley.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.