Dramatische herstart PSV: En-Nesyri straft slapende Ramalho af

Reacties

PSV is op dramatische wijze uit de kleedkamer gekomen voor de tweede helft van het duel met Sevilla. Na iets meer dan een minuut sloeg de Spaanse gastheer alweer toe. Daardoor wacht de koploper van de Eredivisie een loodzware opgave.

Dramatische herstart PSV: En-Nesyri straft slapende Ramalho af
© VTBL
Sevilla
Sevilla
2 - 3
PSV
PSV

Voor de rust kwam PSV nog goed weg. Sevilla leek de tweede treffer van de avond te maken, nadat Sergio Ramos eerder de score al opende, maar wegens een handsbal in aanloop naar de treffer werd het doelpunt geannuleerd. Dat geluk had de ploeg van trainer Peter Bosz na de rust niet meer.

Wat de oefenmeester zijn ploeg ook voor plan mee had gegeven, het kon direct de prullenbak in. De lepe Youssef En-Nesyri maakte namelijk meteen gebruik van een onoplettendheid bij de Eindhovenaren. De spits liep weg in de rug bij André Ramalho en bleef oog-in-oog met doelman Walter Beñitez ijzig kalm.

De Marokkaanse aanvaller verdubbelde daarmee de voorsprong van Sevilla. Daardoor moet PSV, dat Hirving Lozano al uit zag vallen, dubbel in de achtervolging.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

UEFA Champions League

Stand Groepsfase Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 8 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.