Douvikas neemt Celta de Vigo bij de hand in bekertoernooi

Reacties

Dankzij twee doelpunten van Anastasios Douvikas heeft Celta de Vigo zich zondag niet laten verrassen door het bescheiden SD Amorebieta in de zestiende finale van het toernooi om de Copa del Rey.

Douvikas neemt Celta de Vigo bij de hand in bekertoernooi
© Pro Shots
Amorebieta
Amorebieta
2 - 4
Celta de Vigo
Celta de Vigo

De Griekse spits, die vorig seizoen namens FC Utrecht samen met Xavi Simons gedeeld Eredivisie-topscorer werd, zorgde in de 52ste minuut met een fraaie kopbal voor de belangrijke 2-3. Een kwartier voor tijd sloeg Douvikas nog een keer toe.

In de stromende regen ondervond Celta de nodige problemen met de laagvlieger van het tweede niveau. Amorebieta ging halverwege zelfs rusten met een 2-1 voorsprong. Kort na de onderbreking maakte Jailson de 2-2, waarna Douvikas zijn team bij de hand nam.

De ex-speler van FC Utrecht heeft nu in het bekertoernooi meer treffers gemaakt dan in La Liga: vier om drie. Bij Celta bleven voormalig Eredivisie-spelers Renato Tapia en Jørgen Strand Larsen op de bank, Luca de la Torre (ex-Heracles Almelo) werd na 78 minuten vervangen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.