'Dortmund is favoriet tegen PSV'

Reacties

Oud-voetballer Lothar Matthäus denkt dat PSV en Borussia Dortmund elkaar niet veel ontlopen, maar dat de Duitsers licht favoriet zijn. Beide ploegen werden maandag aan elkaar gekoppeld in de achtste finales van de Champions League.

'Dortmund is favoriet tegen PSV'
© Pro Shots

PSV lijkt met Dortmund relatief gunstig te hebben geloot. Matthäus denkt dan ook dat de Duitsers het zwaar zullen gaan krijgen. 'Internazionale, Napoli en FC Porto zouden qua naam moeilijker zijn geweest. PSV is lastiger voor Dortmund dan Lazio dat is voor Bayern München. Vanwege hun prestaties in een groep met Paris Saint-Germain, Newcastle United en AC Milan, is Dortmund desondanks favoriet', zei Matthäus tegen Sky. Hij denkt dat Dortmund zestig procent kans heeft om door te gaan en PSV veertig.

Dietmar Hamann denkt dat Dortmund het slechter had kunnen treffen tijdens de loting. 'Ze mogen niet klagen met de loting. PSV is niet makkelijk, maar te doen voor Dortmund', is wat hij daarover wilde zeggen.

PSV speelt op dinsdag 20 februari thuis tegen Dortmund. Drie weken later, op woensdag 13 maart, staat de return in het Signal Iduna Park op het programma.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.