Door Slot geroemde Rasmussen aan de slag in vaderland

Reacties

Jacob Rasmussen vervolgt zijn loopbaan bij Brøndby IF. De 26-jarige verdediger, afgelopen seizoen op huurbasis uitkomend voor landskampioen Feyenoord, maakt de overstap van Fiorentina naar de topclub uit zijn vaderland Denemarken.

Door Slot geroemde Rasmussen aan de slag in vaderland
© Pro Shots

'Ik ben nu op een punt in mijn carrière dat ik veel ervaring heb die ik wil meenemen naar een club die in de top van de competitie wil spelen', zegt Rasmussen op de clubwebsite over zijn overstap naar de Superliga.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Toen ik voor het eerst hoorde over de interesse van Brøndby IF, heb ik er nooit aan getwijfeld of het de juiste match was. Ik ben ongelooflijk blij om bij Brøndby IF te komen en ik kijk ernaar uit om mijn nieuwe teamgenoten te ontmoeten en vol gas te geven op de training.'

Eerder was Feyenoord-trainer Arne Slot in gesprek met VI lovend over de inbreng van de Deen in Rotterdam. 'Niemand heeft het vorig jaar gehad over Jacob Rasmussen, omdat hij niet of nauwelijks speelde. Maar niemand zag zijn inbreng op het trainingsveld. Hij had een belangrijke rol door iedere dag het juiste voorbeeld te geven als anderen misschien een keer géén zin hadden.'

Bij Brøndby IF heeft Rasmussen, die in Nederland ook het tricot van Vitesse om zijn schouders droeg, een contract voor vier seizoenen getekend. In zijn vaderland was hij eerder speler van Naesby BK en Odense BK. Ook kwam hij onder andere uit voor Schalke '04, Rosenborg en Empoli.

Spelersprofiel

Rasmussen


Geboortedatum:
28 mei 1997
Leeftijd:
26
Geboorteplaats:
Odense
Nationaliteit
Denemarken
Lengte:
1,93 m
Gewicht:
81 kg
Huidige club:
Brøndby IF
Nationaal team:
Denemarken
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.