Domper voor FC Utrecht: Bahebeck lang uit de roulatie

Reacties

Jean-Christophe Bahebeck heeft een zware achillespeesblessure opgelopen. FC Utrecht meldt dat de Franse aanvaller, die door de Domstedelingen gehuurd wordt van Paris Saint-Germain, niet ontkomt aan een operatie. Het is zelfs onduidelijk of hij nog voor Utrecht uit kan komen.

Domper voor FC Utrecht: Bahebeck lang uit de roulatie

FC Utrecht spreekt op de clubsite van een ruptuur aan de achillespees. 'Een prognose van terugkeer is vooralsnog onduidelijk. Wel is duidelijk dat de spits voor een lange periode uitgeschakeld is. Na de operatie kan worden ingeschat of een terugkeer dit seizoen mogelijk is', zo schrijft de club over de duur van de afwezigheid.

Bahebeck liep de blessure op in het uitduel met AZ, dat met 3-0 verloren ging. De Franse aanvaller werd daarin na een uur vervangen door Cyriel Dessers.

De 24-jarige aanvaller kwam voor Utrecht tot zes competitieduels en was daarin drie keer trefzeker. In het voorlaatste duel, de 3-1 zege op SC Heerenveen, was hij nog twee keer trefzeker. De zware blessure van Bahebeck is al de tweede domper van het seizoen. Simon Makienok raakte begin dit seizoen al zwaar geblesseerd, waardoor mede werd besloten Bahebeck naar de Domstad te halen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.