Dolberg verrast door kritiek op uitstraling: 'Het achtervolgde me'

Reacties

Kasper Dolberg werd onaangenaam verrast door de openlijke kritiek van trainer Christophe Galtier op zijn uitstraling. De aanvaller van OGC Nice had er last van.

Dolberg verrast door kritiek op uitstraling: 'Het achtervolgde me'
© Pro Shots

Dolberg werd verweten niet de juiste houding te hebben, maar dat was hem in een persoonlijk onderhoud met de trainer niet voorgehouden. 'Ik moest het ook lezen en het heeft me achtervolgd', zei Dolberg, die met Denemarken is neergestreken in Marbella ter voorbereiding op de oefeninterlands met Nederland en Servië.

Dolberg wijt die kritiek op zijn uitstraling aan de nog (te) korte samenwerking met Galtier, die afgelopen zomer is neergestreken bij OGC Nice. 'Hij weet misschien niet hoe ik ben, zoals bondscoach Kasper Hjulmand of mijn vorige coaches. Ik werk nog niet zo lang met hem.'

'Ik zou hem beter moeten leren kennen en hij mij. Ik weet wel dat hij niet wil dat ik mijn persoonlijkheid helemaal ga veranderen. Je kan je wel altijd een beetje aanpassen. Hij wil gewoon dat ik wat doelpunten maak en werk voor het team. Daar gaat het om en dan zijn er verschillende manieren om het te doen'

Dolberg is dit seizoen in Nice geen onomstreden bassispeler. De Deense international moet de laatste weken genoegen nemen met de rol van invaller.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.