'Dolberg kan kind van de rekening worden in transferzomer'

Reacties

Het is nog maar de vraag of Kasper Dolberg komend seizoen voor OGC Nice speelt. Volgens Foot Mercato staat de 24-jarige spits op de nominatie om verkocht te worden.

'Dolberg kan kind van de rekening worden in transferzomer'

Trainer Lucien Favre is van plan om de selectie flink op te schonen. Nice zwaaide deze zomer al zes spelers uit, maar haalde daar nog maar weinig voor terug. Les Aiglons zijn wel druk aan het onderhandelen, over onder anderen linksback Pervis Estupiñán, doelman Yann Sommer en linksbuiten Marcus Thuram.

Omdat Nice dus een aantal inkomende transfers verwacht, moeten er ook nog een paar spelers vertrekken. Dolberg hoeft vooralsnog niet te rekenen op een basisplaats, zo schrijft Foot Mercato, en zou de club kunnen verlaten. Dat geldt ook voor de middenvelders Morgan Schneiderlin en Mario Lemina.

Dolberg verruilde Ajax in 2019 voor 20,5 miljoen euro voor OGC Nice. Na een sterk eerste jaar kwam de klad erin. Dolberg maakte 24 doelpunten in 85 wedstrijden voor de Fransen; vorig seizoen kwam hij tot slechts zeven treffers. In juni werd Dolberg nog in verband gebracht met Brentford.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.