Doelpuntenmachine Dallinga hoeft niet weg: 'Intentie is om hier te blijven'

Reacties

19 wedstrijden, 24 doelpunten. Thijs Dallinga maakte er vrijdagavond weer twee en loopt op schema om het doelpuntenrecord in de Keuken Kampioen Divisie te breken. Wijlen Joop Schuman maakte er in het seizoen 1961/62 44 voor Heracles Almelo.

Doelpuntenmachine Dallinga hoeft niet weg: 'Intentie is om hier te blijven'
© Pro Shots
Excelsior
Excelsior
2 - 1
MVV Maastricht
MVV Maastricht

Analyticus Hans Kraay jr. vermoedt dat clubs in januari gaan proberen om Dallinga weg te halen bij Excelsior, maar drukt hem op het hart om te blijven. 'Ik heb ook gezegd dat het mijn intentie is om hier gewoon te blijven', reageert Dallinga voor de camera van ESPN.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'We zijn met iets super moois bezig en het winnen van de tweede periodetitel is alleen maar een motivatie om met z'n allen door te knallen. En daar hoor ik ook bij. Het is mijn intentie niet om weg te gaan.' De 21-jarige spits speelde in de jeugd bij FC Emmen en FC Groningen en maakte afgelopen zomer de overstap naar Excelsior.

Dat was een bewuste keuze, aldus Dallinga: 'Pas in mijn laatste contractjaar bij FC Groningen heb ik mij daar laten zien. Toen ik nog maar een contract voor een halfjaar had, heb ik een keuze moeten maken. Het was een bewuste keuze om hier wekelijks minuten te maken. Het pakt hartstikke goed uit.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.