Doelman Foster beleeft nachtmerrie bij West Ham

West Ham United heeft een smalle basis gelegd voor het bereiken van de finale om de League Cup. Een blunder van Birmingham City-keeper Ben Foster bood uitkomst (2-1).

Foster beleefde twaalf minuten voor het einde een nachtmerrie. De doelman ging in de fout bij een rollertje van invaller Carlton Cole en was daarmee schuldig aan de nederlaag van Birmingham City bij West Ham United.

Dankzij Cole, en ook Foster, sloot West Ham United de heenwedstrijd onverwacht winnend af. Na de openingstreffer van Mark Noble leek Birmingham City in de tweede helft af te stevenen op een succes op Upton Park.

Liam Ridgewell tekende voor de gelijkmaker. De rode kaart voor Victor Obinna na een zware overtreding op Sebastian Larsson bood Birmingham City de kans al in de eerste wedstrijd zijn slag te slaan. Door de blunder van Foster trok West ham United met tien man aan het langste eind. Foto: VI Images