Dochter van Pelé deelt ontroerende foto vanuit ziekenhuis

Reacties

Een van de dochters van Pelé heeft een ontroerende foto gedeeld vanuit het ziekenhuis. Op de foto is te zien dat Pelé en Kely Nascimento elkaar omhelzen op het ziekenhuisbed van de 82-jarige voetballegende.

Dochter van Pelé deelt ontroerende foto vanuit ziekenhuis
© Pro Shots

'Daar gaan we. We blijven vechten en geloven nog steeds dat het goed komt. Weer een nacht bij elkaar', schrijft de dochter van Pelé bij de foto, die 's avonds laat (Braziliaanse tijd) werd gedeeld. Op de achtergrond is te zien dat een andere naaste van Pelé in slaap is gevallen op een ander bed.

Woensdagavond werd via het Albert Einstein Ziekenhuis in São Paulo waar Pelé verblijft duidelijk dat zijn situatie verslechtert. Door nieuwe problemen aan zijn hart en nieren moest zijn zorg geïntensiveerd worden.

De drievoudig wereldkampioen kampt al sinds vorig jaar met darmkanker, maar na het verwijderen van de tumor bleek er volgens Braziliaanse media ook nog eens sprake van uitzaaiingen te zijn. De chemotherapie zou daarnaast niet zijn aangeslagen. Onlangs liet Pelé nog weten positief te zijn over de behandelingen die hij was aangegaan.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.