Dit zijn de elf van Mourinho in de generale repetitie voor Feyenoord

Reacties

José Mourinho heeft vijf dagen voor de Conference League-finale tegen Feyenoord zijn basiself voor het duel met Torino bekend gemaakt. Het is de generale repetitie voor de Italianen voor het de confrontatie aangaat met de Rotterdammers. The Special One heeft geen plaats ingeruimd voor Rick Karsdorp.

Dit zijn de elf van Mourinho in de generale repetitie voor Feyenoord
AS Roma
AS Roma
1 - 0
Feyenoord
Feyenoord

Karsdorp is dit seizoen een vaste waarde voor Mourinho. In de Serie A speelde hij al 35 wedstrijden, maar afgelopen week kreeg hij te kampen met fysieke malheur. Dat lijkt mee te vallen, want de ex-Feyenoorder begint op de bank. Om risico's te mijden koos Mourinho echter voor Nicola Zalewski op de rechterflank.

Ook Nicolò Zaniolo zit bij de wedstrijdselectie. De smaakmaker is echter niet fit genoeg om aan de wedstrijd te beginnen. Ook krijgen veel spelers rust van de Portugees. Ainsley Maitland-Niles, Bryan Cristante, Chris Smalling en Carles Pérez mogen de benen sparen, terwijl ze afgelopen week nog verzekerd waren van een basisplaats. Dat geldt niet voor Leonardo Spinazzola, die ritme opdoet nadat hij geruime tijd ontbrak vanwege een blessure. Ook aanvalsleider Tammy Abraham staat gewoon binnen de lijnen.

Voor Roma staat er vrijdagavond nog een hoop op het spel. Bij winst in Turijn verzekert de ploeg van Mourinho zich van deelname aan de Europa League. Laat het punten liggen, dan kan Fiorentina de hoofdstedelingen nog passeren. Dat zou inhouden dat Roma volgend jaar opnieuw actief is in de Conference League.

De opstelling van AS Roma: 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Serie A
Meer over Serie A
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.