Dit KKD-vijftal strijdt om de eretitel Speler van het Jaar

Reacties

De Keuken Kampioen Divisie heeft donderdag bekendgemaakt welke vijf spelers er kans maken op de eretitel Speler van het Jaar. Ook de nominaties voor de Doelman van het Jaar-verkiezing zijn bekend.

Dit KKD-vijftal strijdt om de eretitel Speler van het Jaar

Istvan Bakx (Go Ahead Eagles), Lars Veldwijk (Sparta Rotterdam), Aitor Cantalapiedra (FC Twente) en Terell Ondaan (Telstar) werden verkozen tot beste speler van de vier periodes in de Keuken Kampioen Divisie en maken daardoor ook kans op de seizoensprijs. De vijfde nominatie is voor Bryan Smeets, die een uitstekend seizoen doormaakt bij TOP Oss.

De Speler van het Jaar wordt gekozen op basis van stemmen van de trainers en aanvoerders in de Keuken Kampioen Divisie in combinatie met stemmen van de fans. Afgelopen jaar ging de eretitel naar Lisandro Semedo van Fortuna Sittard, het jaar daarvoor werd Abdelhak Nouri van Jong Ajax verkozen tot beste speler van de competitie.

Ook de nominaties voor de beste doelman zijn bekend. Hobie Verhulst (Go Ahead Eagles), Wouter van der Steen (FC Den Bosch), Joël Drommel (FC Twente) en Xavier Mous (SC Cambuur) zijn de kanshebbers. Stemmen kan tot uiterlijk 5 mei.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.