Dit is de vermoedelijke opstelling van Sevilla voor het CL-duel met PSV

Reacties

PSV lijkt woensdag in het Champions League-duel met Sevilla rekening te moeten houden met Fernando, Marcos Acuña en Youssef En-Nesyri. Ook wordt er een beroep gedaan op Jesús Navas en Sergio Ramos.

Dit is de vermoedelijke opstelling van Sevilla voor het CL-duel met PSV
© Pro Shots
Sevilla
Sevilla
2 - 3
PSV
PSV

Sevilla verloor op bezoek in Baskenland en eindigde het duel met negen man nadat beide verdedigers vlak voor tijd rood kregen. Net als voor het tweetal is voor Marko Dmitrovic het treffen met de Eindhovenaren een kans op eerherstel. De Servische doelman werkte in Baskenland de openingstreffer van Sociedad in eigen doel. Het duel eindigde uiteindelijk in 2-1 waardoor de positie van trainer Diego Alonso aan een zijden draadje hangt in Andalusië.

Fernando en Ivan Rakitic vormen naar alle waarschijnlijkheid het defensieve blok op het middenveld. In de voorhoede maakt En-Nesyri zijn opwachting. De voormalig concurrent van Luuk de Jong in Estadio Ramón Sánchez Pizjuán scoorde afgelopen weekend nog in La Liga en was ook trefzeker in het Philips Stadion bij de 2-2 eerder dit Champions League-seizoen.

De wedstrijd tussen Sevilla en PSV begint woensdag om 18.45 uur. In Londen wordt het andere duel in Groep B tussen Arsenal en RC Lens afgewerkt.

Vermoedelijke opstelling Sevilla: Dmitrovic; Navas, Ramos, Gudelj, Acuña; Fernando, Rakitic; Lukebakio, Óliver Torres, Ocampos; En-Nesyri

UEFA Champions League

Stand Groep B UEFA Champions League 2023/2024

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Arsenal
6
4
1
1
16-4
+12
13
2
PSV
6
2
3
1
8-10
-2
9
3
Lens
6
2
2
2
6-11
-5
8
4
Sevilla
6
0
2
4
7-12
-5
2
* Actueel tot en met 10 jul. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.