Directeur Vasco da Gama verklapt: Balotelli komt eraan

Reacties

Mario Balotelli staat op het punt om voor het eerst in zijn voetbalcarrière Europa te verlaten. De sportief directeur van Vasco da Gama heeft verklapt dat zijn club de transfervrije spits binnenkort hoopt te verwelkomen.

Directeur Vasco da Gama verklapt: Balotelli komt eraan
© Pro Shots

Balotelli is sinds het begin van dit jaar transfervrij en werd de laatste periode bij diverse clubs genoemd. Nu directeur Fabio Cordella zijn enthousiasme niet kon beteugelen, lijkt het wel duidelijk dat de volgende bestemming van de spits Brazilië is.

'Mario Balotelli bij Vasco da Gama is geen droom, maar pure realiteit', zijn de duidelijke woorden van Cordella. 'We werken met zijn zaakwaarnemer om een van de beste voetballers ter wereld naar Brazilië te halen. Mario raakt steeds meer overtuigd van ons project.'

Blijkbaar probeerde Vasco da Gama nu al zaken te doen met de Italiaanse spits, maar de zittende clubpresident wilde niet meewerken aan zo'n deal. De verwachting is dat Balotelli in januari aansluit bij Vasco da Gama. De club kan de doelpunten van de spits goed gebruiken, op dit moment staat de landskampioen van 2000 op een zeventiende plek in de Série A.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.