Directeur Tevreden dient ontslag in bij Roeselare

Reacties

Brian Tevreden vertrekt na ruim tien maanden als algemeen directeur bij KSV Roeselare. De Belgische tweedeklasser maakt bekend dat de Nederlander zijn ontslag heeft ingediend.

Directeur Tevreden dient ontslag in bij Roeselare

De 36-jarige Tevreden kwam in september van 2018 over van het Engelse Reading, dat dezelfde clubeigenaar heeft. Bij de Championship-club werkte hij eerst als hoofd internationaal voetbal en ontwikkeling en vervolgens als technisch directeur. In België werd hij algemeen directeur van Roeselare.

De Amsterdammer wist in januari nog enkele gerichte transfers te doen, waarna de play-offs om promotie maar net gemist werden. Intern had hij al eerder laten weten dat hij de club wilde verlaten op het moment dat er nieuwe mensen aan boord zouden komen en afgelopen weekend is zijn ontslag aanvaard.

'Ik wil alle mensen binnen en rondom de club bedanken voor de samenwerking', zegt Tevreden. 'Ik wens de club dan ook alle succes toe in de verdere toekomst en ben er van overtuigd dat Roeselare heel binnenkort mooie stappen vooruit zal zetten.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.