Directeur Alemany kondigt verrassend vertrek bij Barcelona aan

Reacties

Mateu Alemany is bezig aan zijn laatste maanden bij Barcelona. De technisch directeur heeft aan president Joan Laporta laten weten dat hij toe is aan een nieuwe uitdaging.

Directeur Alemany kondigt verrassend vertrek bij Barcelona aan
© Pro Shots

Alemany heeft in Camp Nou nog een contract tot medio 2024, maar heeft toch besloten om per 30 juni al uit dienst te gaan. Wel heeft hij Laporta toegezegd de transferzaken van Barcelona in de komende transferperiode nog af te handelen. De club laat weten dat binnenkort veranderingen in de technische structuur van de club bekend worden gemaakt. Alemany werkt bij Barcelona nauw samen met Jordi Cruijff.

In het kielzog van Laporta kwam Alemany in maart 2021 naar Barcelona. Als technisch directeur had hij ook een rol in het vertrek van Ronald Koeman en de aanstelling van Xavi als nieuwe trainer. De zestigjarige Spaanse bestuurder was eerder president van Real Mallorca en fungeerde tussen 2017 en 2019 als algemeen directeur bij Valencia.

Barcelona zette eerder deze dinsdagavond een volgende stap naar het winnen van de landstitel door te winnen van Osasuna (1-0).

Bekijk hier al onze video's
Meer Barcelona
Meer over Barcelona
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.