Direct kopzorgen voor De Boer na beroerde start MLS

Reacties

Het Atlanta United van trainer Frank de Boer is dramatisch aan het nieuwe seizoen van de Major League Soccer begonnen. De regerend kampioen verloor kansloos met 2-0 van DC United.

Direct kopzorgen voor De Boer na beroerde start MLS

DC United, met Wayne Rooney in de spits, was eigenlijk de gehele wedstrijd beter dan Atlanta. De Boer zag zijn ploeg nauwelijks kansen creëren. De openingstreffer viel op slag van rust, toen de Atlanta-defensie stond te slapen bij een hoekschop en Paul Arriola van dichtbij de 1-0 tegen de touwen tikte.

Na ongeveer een uur spelen verdubbelde DC United de voorsprong. Luciano Acosta probeerde het met een schot van een meter of achttien. Zijn schot was hard, maar simpel houdbaar. Doelman Brad Guzan blunderde echter, waardoor de 2-0 op het scorebord kwam.

Atlanta kwam niet verder dan een schot van afstand van sterspeler Josef Martínez. De Boer moet dus aan de bak met zijn ploeg, die vorige week nog de kwartfinale van de CONCACAF Champions League bereikte door met 4-0 te winnen van Herediano. De uitwedstrijd tegen de club uit Costa Rica werd nog met 3-1 verloren.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Atlanta United
Meer over Atlanta United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.