Direct domper voor kersvers NAC-trainer Van Gastel

Reacties

Jean-Paul van Gastel heeft zijn eerste tegenvaller bij NAC Breda moeten slikken. De kersverse hoofdtrainer kreeg slecht nieuws uit de ziekenboeg. Patriot Sejdiu is namelijk wekenlang uit de roulatie met een hamstringblessure.

Direct domper voor kersvers NAC-trainer Van Gastel

De smaakmaker van de Bredanaars kampte donderdag op het trainingsveld al met klachten, maar werd door de medische staf vrijgegeven om tegen FC Emmen (1-3) te spelen. Dat gebeurde, terwijl de aanvaller zelf aangaf pijn te hebben en de training moest staken. Een dag later kreeg Patriot na twintig minuten in de wedstrijd weer klachten. Nog twintig minuten later moest de Kosovaar zich laten wisselen. Trekkebenend ging hij naar de kant.

Inmiddels is duidelijk dat hij voorlopig aan de kant zal blijven staan. Daardoor is Van Gastel zijn rechtsbuiten, goed voor drie doelpunten, een tijdje kwijt. Overigens is er ook goed nieuws te melden, want Aimé Omgba is weer bij de groep aangesloten, terwijl de langdurig geblesseerde Casper Staring en Matthew Garbett ook dicht bij een rentree zijn.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

NAC staat momenteel vijftiende op de ranglijst, na een dramatische start. Trainer Peter Hyballa kreeg twee weken geleden zijn congé. Maandag maakt opvolger Van Gastel zijn debuut op bezoek bij Jong FC Utrecht.

Ma 2 okt. 2023

Keuken Kampioen Divisie

Stand Keuken Kampioen Divisie 2023/2024

Nederland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
14
FC Eindhoven
27
7
12
8
34-39
-5
33
15
Jong Ajax
27
7
9
11
41-49
-8
30
16
Jong PSV
27
6
7
14
40-57
-17
25
* Actueel tot en met 27 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.