Dilrosun slaat Hertha-advies in de wind

Reacties

Een comeback na vier maanden aan de zijlijn lonkt voor Javairô Dilrosun. Tot ergernis van Hertha BSC gebeurt dat waarschijnlijk bij Jong Oranje.

Dilrosun slaat Hertha-advies in de wind

Dilrosun staat aan de vooravond van zijn rentree. De aanvaller heeft de problemen, die hij overhield aan zijn Oranje-debuut in november, vrijwel helemaal achter zich gelaten. In Berlijn staan ze nog op de rem. Hij ontbreekt daarom nog in de selectie voor de wedstrijd tegen Borussia Dortmund van zaterdag.

Toch was er vrijdag ook mooi selectienieuws voor Dilrosun. In weerwil van de keuze van Hertha-trainer Pál Dardai heeft Jong Oranje-bondscoach Erwin van de Looi de aanvaller in zijn selectie opgenomen voor de wedstrijden tegen de Verenigde Staten en Egypte op respectievelijk 24 en 26 maart.

Enerzijds beseft Dardai dat het niet aan hem is, anderzijds zet hij zijn vraagtekens bij een vertrek van Dilrosun richting Nederland. 'Ik zou hem aanraden hier te trainen en in het oefenduel met Kiel tijdens de interlandperiode te spelen, zodat hij de laatste fase van het seizoen fit is en het verschil voor ons kan maken.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.