Diks was aanwezig bij afscheid Astori: 'Heb het er heel moeilijk mee'

Reacties

De voetbalwereld stond de afgelopen dagen stil bij het plotselinge overlijden van Fiorentina-aanvoerder Davide Astori. Ook Feyenoorder Kevin Diks trok naar Florence om bij het afscheid van zijn ploeggenoot te zijn.

Diks was aanwezig bij afscheid Astori: 'Heb het er heel moeilijk mee'

De 31-jarige aanvoerder van Fiorentina overleed in de nacht van zaterdag op zondag in zijn slaap. Diks, die door de club uit de Serie A verhuurd is aan de Rotterdammers, had het de afgelopen dagen zwaar door het verlies van Astori. 'Ik heb het er heel moeilijk mee. Hij heeft mij heel goed ontvangen toen ik daar kwam. Ik ben ook naar de kerkdienst in Florence geweest. Ik heb er geen woorden voor, ik was in shock toen ik het hoorde. Ik heb meteen teamgenoten gebeld. Ik dacht eerst dat het nepnieuws was, maar zo mocht het niet wezen.'

'Ik mocht met het team mee', vertelde de rechtsachter aan FOX Sports over de dienst die donderdag plaatsvond. 'We hebben een dienst van twee uur gehad en afscheid kunnen nemen van Davide. Ik heb het goed kunnen afsluiten, ik heb het een plekje gegeven. Ik vond dat ik erheen moest. Ik probeer te rouwen op mijn manier. Niets staat een goede prestatie tegen AZ in de weg, dat zou Davide niet willen', aldus Diks, die sinds de zomer van 2016 onder contract staat bij de club uit Florence.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.