Dijkhuizen deelt in kleedkamer boete uit aan zondaar Peersman

Reacties

SC Cambuur ging in de eerste wedstrijd van het seizoen onderuit tegen Jong Ajax (1-2), maar verloor in de slotfase ook nog eens Marvin Peersman. De linksback uitte zijn frustratie met een gemene trap op het scheenbeen van tegenstander Mateo Cassierra. Trainer Marinus Dijkhuizen greep na de wedstrijd direct hard in.

Dijkhuizen deelt in kleedkamer boete uit aan zondaar Peersman

De eindverantwoordelijke bij de formatie uit Leeuwarden deelde in de kleedkamer een boete uit aan zijn verdediger. 'Dit was een domme rode kaart. Ik heb de beelden nog niet teruggezien, maar ik zag het gelijk al', kijkt Dijkhuizen met FOX Sports terug op de situatie, vlak voor het einde van de wedstrijd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ik heb het gelijk veroordeeld in de kleedkamer en er een boete voor gegeven. Dit hoort niet thuis op het veld, en het hoort zeker niet bij Cambuur. Deze overtreding kon ik zonder beelden wel beoordelen, ik had zicht op de situatie.' Het is nog onduidelijk hoeveel wedstrijden schorsing Peersman krijgt.

SC Cambuur begon het vorige seizoen ook met een 2-1 nederlaag, toen op bezoek bij de uiteindelijke kampioen VVV-Venlo. De Friezen werden afgelopen seizoen derde, maar op weg naar de Eredivisie werd de club al in de tweede ronde van de play-offs uitgeschakeld door MVV. De volgende tegenstander van SC Cambuur is De Graafschap, op 25 augustus.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.