Dick Schreuder reageert op FC Groningen-geluiden: 'Denk er nu niet over na'

Reacties

PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder weet dat zijn naam in verband wordt gebracht met FC Groningen. De huidige nummer vijftien van de Eredivisie is naarstig op zoek naar een opvolger voor de ontslagen Frank Wormuth.

Dick Schreuder reageert op FC Groningen-geluiden: 'Denk er nu niet over na'
© Pro Shots

Schreuder, die met PEC Zwolle tweede staat in de Keuken Kampioen Divisie, is bekend met de geluiden dat hij wordt genoemd als een mogelijke opvolger van Wormuth. 'Ja, ik heb het ook gehoord. Zo dat gaat in het voetbal. Een jaar en een maand en een geleden werd mijn naam nergens genoemd', zei de broer van Ajax-trainer Alfred Schreuder in de studio van Voetbal International, waar hij maandag aanschoof.

Op de vraag of Schreuder een tussentijdse overstap naar FC Groningen zou overwegen: 'Dat durf ik niet te zeggen. Als trainer ga je voor het hoogst haalbare en tegen bepaalde dingen kun je geen nee zeggen, maar op dit moment denk ik daar helemaal niet over na. Pas als iets concreet wordt, kan ik erover nadenken. En of ik het dan ook doe, weet ik niet. Ik voel me goed bij PEC Zwolle', aldus Schreuder, sinds november vorig jaar in dienst van PEC Zwolle.

Vitesse
De trainer van de Zwollenaren werd eerder ook al gelinkt aan Vitesse, waar hij eerder assistent-trainer was van de in september vertrokken Thomas Letsch. 'Vitesse heeft mij eerder laten gaan, terwijl ze mij eigenlijk niet wilden laten gaan. Ze hebben mij toen de kans gegeven bij PEC Zwolle. Beide clubs hebben toen bepaalde afspraken gemaakt. Nu is Johannes Spors (voormalig technisch directeur bij Vitesse, red.) weg en Benjamin (Schmedes) nam het daarna over. Uiteindelijk ben ik niet naar Vitesse gegaan.'

In de studio van Voetbal International sprak PEC Zwolle-trainer Dick Schreuder ook over de opstelling van Oranje voor het eerste WK-duel met Senegal.

Dick Schreuder: 'Ik zou tegen Senegal starten met Bijlow en Malacia'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.