Di María vestigt hoop op stamcelbehandeling

Reacties

De Argentijnen zetten alles op alles om Angel Di María op tijd fit te krijgen voor het treffen met Oranje van woensdag of een eventuele finale. Om snel te herstellen van zijn hamstringblessure ondergaat de middenvelder een behandeling met stamcellen.

Di María vestigt hoop op stamcelbehandeling

Di María is geen onbekende met die methode. In de aanloop naar de Champions League-finale was hij ook niet okselfris, maar slaagde hij er door middel van de experimentele techniek in om aan de aftrap te verschijnen van de met 4-1 gewonnen wedstrijd. De speler van Real Madrid hoopt dat de behandeling nu weer aanslaat.

Bij de behandeling worden bloedplaatjes die rijk zijn aan plasma gebruikt om het beschadigde weefsel sneller te laten herstellen dan normaal. 'Ik doe er alles aan om in ieder geval de finale te halen', aldus Di María, samen met Lionel Messi de uitblinker aan Argentijnse zijde.

Argentijnse media verwachten niet dat de behandeling voor wonderen zorgt, want zij rekenen erop dat Di María de ontmoeting met Oranje hoe dan ook mist. Pas in een eventuele finale, die voor zondag op het programma staat, kan de middenvelder weer meedoen.

Volg het WK in Brazilië met VI Premium. Nu de eerste twee maanden met 50% korting.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.