Deze statistiek illustreert impotentie Barcelona

Reacties

Aan voorzetten geen gebrek maandag in Camp Nou. Ondanks de zeldzaam grote stortvloed was het effect voor Barcelona marginaal.

Deze statistiek illustreert impotentie Barcelona
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
1 - 1
Granada
Granada

Granada hield maandag in Camp Nou na een vroege goal lang stand, al was het uiteindelijke 1-1 gelijkspel voor Barcelona een meer dan bittere pil gezien het overwicht.

Barcelona kon niet verweten worden dat het geen pogingen ondernam een bres te slaan in de defensie van Granada. Marca sprak van een 'impotente' Catalaanse ploeg om aan te geven dat het aanvalsspel de echte dreiging ontbeerde. Eén statistiek illustreerde dat gebrek.

In totaal werden maandag 54 voorzetten afgeleverd. Ondanks de aanwezigheid van Luuk de Jong, die na de rust werd ingebracht als targetman, bleef het effect daarvan marginaal. Slechts één leverde een goal op, de late gelijkmaker van Ronald Araújo.

Sinds november 2005 werd slechts één keer dat aantal voorzetten overtroffen: 55 in het thuisduel met Málaga. Die wedstrijd eindigde overigens met een doelpuntloos gelijkspel ook in een bittere pil.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.