Deze spelers kunnen de beste van de Jupiler League worden

Reacties

Vijf spelers maken kans op de Gouden Stier als beste speler van de Jupiler League 2017/18. NEC-revelatie Arnaut Groeneveld is toegevoegd aan het rijtje met potentiële winnaars.

Deze spelers kunnen de beste van de Jupiler League worden

De oorspronkelijke shortlist voor beste speler bestond uit Sam Hendriks (Go Ahead Eagles), Lisandro Semedo (Fortuna Sittard), Mark Diemers (De Graafschap) en Tarik Tissoudali (De Graafschap). Zij werden in het reguliere seizoen verkozen tot beste speler van een periode. Groeneveld kreeg de meeste stemmen als wildcard en kan zaterdag 12 mei dus ook verkozen worden tot beste speler van de Jupiler League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In de categorie beste talent zijn twee spelers van Jong PSV genomineerd. Donyell Malen en Nikolai Laursen maken kans op de titel, net als Perr Schuurs (Fortuna Sittard, volgend seizoen Ajax) en Ferdi Kadioglu (NEC).

De categorie beste trainer kent een bijzonder tintje, aangezien twee Fortuna Sittard-trainers genomineerd zijn. Sunday Oliseh werd in de eerste periode van de Jupiler League gekozen als beste trainer, Claudio Braga - de opvolger van de ontslagen Nigeriaan – werd in de vierde periode gekozen als de beste trainer. Mike Snoei (Telstar) en Dick Lukkien (FC Emmen) completeren het rijtje.

De winnaars worden gezamenlijk bepaald door de aanvoerders en trainers van alle clubs in de Jupiler League. In de categorie beste speler kunnen fans via de website van de competitie meebepalen wie de Gouden Stier wint.

De prijsuitreiking vindt plaats voor de zogenaamde Wedstrijd van de Toekomst. In dit treffen tussen de rechtstreekse promovendus (Fortuna Sittard) en de Suriprofs zal een vijftal nog niet in officieel verband gehanteerde spelregels worden getest.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.