Dessers vertrekt met vijf persoonlijke prijzen bij Feyenoord

Reacties

Cyriel Dessers is ook in mei verkozen tot Speler van de Maand door de supporters van Feyenoord. De spits won de prijs voor de tweede keer op rij en voor de derde keer in totaal, zo meldt de Rotterdamse club. Zijn vermoedelijk enige seizoen heeft Dessers vijf persoonlijke onderscheidingen opgeleverd.

Dessers vertrekt met vijf persoonlijke prijzen bij Feyenoord
© Pro Shots

Behalve zijn topscorerstitel in de Conference League en trofee voor Doelpunt van de Maand in november won hij dit seizoen ook de Legioen Speler van de Maand-prijs in november, april en mei. Zijn uitverkiezing tot beste speler van mei heeft Dessers te danken aan zijn twee treffers tegen PSV (2-2) en zijn doelpunt tegen FC Twente (1-2 nederlaag).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het is wel duidelijk dat Dessers populair is onder de aanhang, maar het lukte Feyenoord uiteindelijk niet om de huurling definitief over te nemen van RC Genk. 'Ik was heel gelukkig bij Feyenoord', zei hij vorige week tegen Het Nieuwsblad. 'Voor het eerst zat ik bij een club waar ik het niet erg zou vinden de rest van mijn carrière te blijven. Dat was een mooi gevoel dat ik koesterde.'

Er gingen verhalen dat Dessers te veel salaris zou hebben geëist, maar hij zei zelf een 'marktconform' loon te hebben gevraagd. De aanvaller legde uit dat de afkoopsom van vier miljoen euro voor Feyenoord heel veel geld is. 'Misschien verandert dat later in de zomer als ze enkele goeie spelers hebben verkocht', hield Dessers de deur op een kier. 'Maar op dit moment is het nog altijd te veel.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.