Dessers sluit moeilijke weken in stijl af: 'Maar ik baal wel'

Cyriel Dessers heeft zich maandag weer laten zien als goalgetter. Cremonese bleef door een late treffer toch met lege handen achter, tot ongenoegen van de oud-Feyenoorder.

Sassuolo
3 - 2
Cremonese
Cremonese

Dessers maakte maandag na rust zijn entree bij Cremonese. De aanvaller moest helpen de opgelopen achterstand weg te werken en dat deed hij met verve. Door zijn twee doelpunten was in de 83ste minuut de 2-0 voorsprong van Sassuolo verdwenen.

Voor een punt was het niet genoeg. Nedim Bajrami verpestte in de extra tijd het feestje van Cremonese en Dessers met de 3-2. De oud-Feyenoorder zag desondanks lichtpuntjes.

'Ik ben blij voor mezelf met de goals na enkele moeilijke weken', refereerde Dessers na afloop aan het blessureleed, dat hem aan de kant had gehouden. 'Het is geweldig om voor het uitvak te scoren. Ik hoorde de hele wedstrijd alleen onze fans. Dat was prachtig. Daarom doet het ook zo'n pijn dat niet hebben gewonnen.'

Zijn eerste twee goals namens Cremonese in één duel stemden hem gelukkig. 'Ik ben blij met mijn doelpunten, maar ik baal toch. Ik wilde winnen. Deze nederlaag doet pijn. Maar we zijn op de goede weg. De resultaten zullen komen als we zo doorgaan.'