Deschamps maakt zich zorgen om situatie Pogba bij United

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Deschamps maakt zich zorgen om situatie Pogba bij United

'Het is overduidelijk geen situatie waar hij gelukkig mee is. Er zijn vast meerdere oorzaken voor. Ik praat altijd veel met mijn spelers tijdens trainingskampen, dan kunnen ze hun gevoelens uiten. Het gaat ook niet alleen om Paul. Maar het moge duidelijk zijn dat hij de huidige situatie niet waardeert.'
Didier Deschamps denkt niet dat Paul Pogba op het moment erg gelukkig is bij Manchester United. De Franse bondscoach maakt zich zorgen over zijn sterspeler, die door United-manager José Mourinho lang niet altijd wordt opgesteld. 'Ik weet niet waar het aan ligt', vertelt Deschamps.

• Maandag precies 21 jaar geleden: de prachtige goal van Dani tegen Atlético Madrid in de Champions League. 

• Nee, het is geen popster, het is Paul Pogba die zich meldt bij het Franse nationale elftal.

• Ook Sergio Ramos ontsnapt graag aan de grijze massa.

• FC Groningen-trainer Ernest Faber had zondag voor aanvang van het duel met AZ zijn lolbroek aan. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Het laat zich niet moeilijk raden in welk hotel Pierre-Emerick Aubameyang verblijft in Londen...

• Fiorentina heeft het trainingscomplex vernoemd naar Davide Astori, de aanvoerder die op 4 maart overleed. 'Het was zijn thuis', aldus voorzitter Mario Cognini tegen Mediaset Premium. 'Hij bracht er zelfs vrije tijd door met zijn familie.' Vanaf heden heet het complex dus Centro Sportivo Davide Astori.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.