Depay wél succesvol bij reserveploeg Manchester United

Reacties

Memphis Depay heeft maandagavond voor het eerst meegespeeld bij Manchester United Onder-21. Mede dankzij de Nederlander, die drie assists gaf, won de beloftenploeg van The Mancunians glansrijk van het tweede elftal van Norwich City: 7-0

Depay wél succesvol bij reserveploeg Manchester United

Waar Memphis er niet in slaagt hoge ogen te gooien bij het eerste elftal, daar wist hij een niveau lager wel te imponeren. Zo teisterde hij de Norwich-defensie bij vlagen met onnavolgbare dribbels. Spits Will Keane hoefde de bal bij de 2-0 alleen nog maar binnen te tikken na een individuele actie van de ex-PSV'er. Door vijf treffers van Keane liep de score hoog op. Memphis kwam niet tot een treffer. Landgenoot Timothy Fosu-Mensah scoorde wel.

Memphis was in de eerste twee maanden van het seizoen zeker van een basisplaats, maar moest het vervolgens veelal met een reserverol doen. Van Gaal liet de buitenspeler eind december voor het laatst starten op bezoek bij Stoke City. In dat duel was hij met een te korte kopbal richting David de Gea grotendeels verantwoordelijk voor een tegengoal. De manager haalde hem na de eerste helft naar de kant.

Jones
Centrumverdediger Phil Jones maakte zijn eerste wedstrijdminuten sinds begin januari. De Engelsman was uit de roulatie vanwege een enkelblessure, maar lijkt op korte termijn zijn rentree te kunnen maken in de hoofdmacht. Smetje op de zege van de beloftenploeg van United was het geblesseerd uitvallen van Adnan Januzaj en Guillermo Varela.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.