Depay oogt fit, Hiddink stuurt aan op vier wijzigingen

Reacties

Memphis Depay maakte dinsdag een fitte indruk op de training van het Nederlands elftal. Afgaande op de oefensessie stuurt bondscoach Guus Hiddink dan vier nieuwe namen het veld op tegen Letland.

Depay oogt fit, Hiddink stuurt aan op vier wijzigingen

Hiddink liet na het verloren oefenduel met de Verenigde Staten (3-4) doorschemeren dat hij waarschijnlijk niets verandert aan het systeem, maar wel aan de personele bezetting.

In de bekritiseerde verdediging maken Jeffrey Bruma en Daley Blind plaats voor Stefan de Vrij en Jetro Willems, die tegen de Amerikanen beiden uit voorzorg aan de kant werden gehouden. Bruno Martins Indi behoudt zijn basisplaats door de kuitblessure van Ron Vlaar.

Blind schuift op zijn beurt door naar het middenveld, waar hij een centraal blok gaat vormen met Wesley Sneijder. Georginio Wijnaldum en Jordy Clasie verliezen dus hun plek in de basiself.

Rechts voorin krijgt Luciano Narsingh de voorkeur boven Quincy Promes. Depay start net als tegen de VS vanaf de linkerflank, mocht hij geen terugslag krijgen na zijn lichte enkelblessure. Anders dient Jeremain Lens als back-up. Robin van Persie en Klaas-Jan Huntelaar vormen net als afgelopen vrijdag het spitsenduo. Jasper Cillessen verdedigt wederom het doel.

De vermoedelijke opstelling van Oranje: Cillessen; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Willems; Blind, Sneijder; Narsingh, Huntelaar, Van Persie, Depay (Lens).

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.