Den Bosch houdt kans op promotie door goals Reniers

FC Den Bosch mag blijven hopen op promotie naar de Eredivisie. De Brabanders schakelden Go Ahead Eagles in de eerste ronde van de play-offs uit (2-0).

Na de gelukkige 1-1 in Deventer maakte FC Den Bosch het karwei op eigen veld af. Ronnie Reniers was met twee doelpunten de gevierde man voor de ploeg van trainer Fons Groenendijk.

De aanvaller opende in de veertigste minuut de score. Na een afgeslagen corner van Go Ahead Eagles zette Hasan Kilic de counter op, die Reniers na een solo doeltreffend afrondde. Halverwege de tweede helft was het pleit beslecht. Met een schitterende vrije trap van dertig meter besliste Reniers het duel in het voordeel van Den Bosch.

FC Den Bosch wacht in de volgende ronde van de play-offs de nummer zeventien van de Eredivisie, Excelsior of De Graafschap. Op 10 mei komt de Eredivisionist naar De Vliert. Foto: VI Images