Den Bosch blijft kansrijk voor deelname aan play-offs

FC Den Bosch heeft de uitwedstrijd bij Almere City FC ruim gewonnen. De Brabanders blijven kansrijk voor een plek in de play-offs. In de tweede helft liep de score op tot liefst 1-5.

Na ruim een half uur kwamen de Brabanders op voorsprong. Jeffrey Vlug nam de openingstreffer voor zijn rekening. De score werd vervolgens pas in de tweede helft verdubbeld, via een doelpunt van Moreno Rutten.

Daarna ging het snel in Almere. Binnen twintig minuten werd de stand uitgebreid naar 0-5, mede door twee doelpunten van Tom van Weert. Enzio Boldewijn was verantwoordelijk voor de 0-4.

Charles Dissels verzilverde uit een penalty nog wel de eer voor Almere City (1-5). Door de zege gaat Den Bosch FC Dordrecht voorbij en staat het nu op de tiende plaats. Almere City blijft twaalfde staan.

De achterstand op FC Oss, dat op de negende plaats staat, is nu twee punten. De negende plaats geeft recht op deelname aan de play-offs voor promotie naar de Eredivisie.

Alle gebruikte foto's op VI.nl zijn afkomstig van VI Images.