'Dembélé staat voor vertrek bij Barcelona'

Reacties

Ousmane Dembélé staat voor de overstap van Barcelona naar Paris Saint-Germain. De onderhandelingen over een transfer zouden zich in een vergevorderd stadium bevinden.

'Dembélé staat voor vertrek bij Barcelona'
© Pro Shots

RMC pakt vrijdag uit met het nieuws dat PSG besloten heeft om gebruik te maken van een clausule die in het nog eenjarige Barcelona-contract van Dembélé (26) staat. De aanvaller is in de maand juli voor vijftig miljoen euro over te nemen; in augustus wordt de afkoopsom verdubbeld, naar honderd miljoen euro. Voor PSG was dit dus het moment om toe te slaan.

De kampioen van Frankrijk heeft Barcelona laten weten dat het Dembélé wil hebben en is volgens de Franse informatie met de aanvaller in gesprek. Een persoonlijk akkoord over een samenwerking is nabij. Dembélé zou bij Barcelona al hebben aangegeven dat hij openstaat voor een overstap.

Met het aantrekken van Dembélé speelt PSG niet in op een vertrek van Kylian Mbappé, zo wordt benadrukt door RMC. Dembélé zal gewoon een nieuwe optie zijn voor de voorhoede. De Fransman speelde de afgelopen zes jaar voor Barcelona en kwam tot 185 wedstrijden voor de club. Daarin was hij veertig keer trefzeker.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.