Déjà vu voor Ajacied Mannsverk: blunder leidt doelpunt Van Bommel in

Reacties

Ajacied Sivert Mannsverk beleefde donderdagavond geen gelukkige start van de oefenwedstrijd tussen Jong Oranje en Jong Noorwegen. De aanvoerder van de Noren leidde met een zeer pijnlijk moment de gelijkmaker van Ruben van Bommel in.

Déjà vu voor Ajacied Mannsverk: blunder leidt doelpunt Van Bommel in
© ESPN

Jong Oranje oefent in Nijmegen tegen de leeftijdsgenoten van Noorwegen en Mannsverk is de captain bij de bezoekers. De Noren begonnen uitstekend aan de wedstrijd en kwamen al na ruim een minuut aan de leiding, maar een fout van Mannsverk resulteerde in de 1-1.

De Ajacied kreeg de bal op de rand van het eigen strafschopgebied aangespeeld van een teamgenoot en wilde met zijn gezicht naar het doel een andere medespeler bereiken. Daarbij zag Mannsverk Van Bommel over het hoofd. De aanvaller van AZ kon daarna ongestoord de gelijkmaker binnen schuiven.

De pijnlijke fout van Mannsverk deed denken aan zijn rol bij de 2-0 van Leon Bailey in het Conference League-duel tussen Aston Villa en Ajax (4-0). Toen verspeelde de jonge Noor op vrijwel identieke wijze de bal aan een tegenstander. Mannsverk werd in Birmingham kort daarna ook met rood van het veld gestuurd.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.