Deeney duikt op in biljartwereld en krijgt wildcard voor UK Open

Reacties

Begin volgende maand staat in Telford het UK Open Pool op het programma. Het biljarttoernooi herbergt een bijzondere deelnemer. Troy Deeney heeft namelijk een wildcard gekregen.

Deeney duikt op in biljartwereld en krijgt wildcard voor UK Open
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Deeney verwierf bekendheid als spits van Watford. De 35-jarige ex-voetballer begon eind vorig jaar bij Forest Green Rovers aan zijn eerste klus als manager, maar dat avontuur duurde slechts 29 dagen. Sinds januari zit Deeney zonder club.

Dat betekent dat de voormalig spits tijd heeft voor andere dingen. Poolen bijvoorbeeld. Van 7 tot 12 mei staat in Telford het World Nineball Tour-event op het programma. 'Ik hoop niet voor schut te staan', zei Deeney in gesprek met Sky Sports. 'Ik vind het leuk om mijn grenzen te verleggen en te zien hoe het gaat.'

Hoge verwachtingen heeft Deeney in ieder geval niet. 'Je kunt niet verwachten dat je na een aantal maanden training, soms ook met een biertje in de hand, in staat bent om deze jongens te verslaan. Maar ik weet dat als ik ergens bij betrokken ben, dat ik competitief ben. Ik ga een serieuze poging wagen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.