Debuut Sneijder lonkt bij rentree Balotelli

Reacties

Wesley Sneijder maakt zaterdagavond (20.00 uur) mogelijk zijn debuut voor zijn nieuwe club OGC Nice. De recordinternational is door trainer Lucien Favre opgenomen in de selectie voor het treffen met Guingamp.

Debuut Sneijder lonkt bij rentree Balotelli

De middenvelder tekende eerder deze maand een contract in het zuiden van Frankrijk. Kort na zijn komst gaf Favre aan dat Sneijder tijd nodig had voor zijn officiële debuut in de Ligue 1. 'Het gaat nog een aantal weken duren voordat hij een volledige wedstrijd kan spelen. Tijdens zijn eerste training heeft hij me meteen overtuigd, maar hij heeft nog werk te verrichten', sprak zijn coach destijds.

Nu lonkt dus het debuut voor Sneijder in de Franse competitie. De ex-speler van onder andere Ajax, Real Madrid en Internazionale zit in ieder geval bij de achttienkoppige selectie. Mario Balotelli keert weer terug in de selectie van Nice. De Italiaanse spits miste door een dijbeenblessure onder andere het tweede treffen met Ajax in de voorronde voor de Champions League. Sneijder en Balotelli kenden al een gezamenlijke periode bij Internazionale.

Sneijder werd door Dick Advocaat opgenomen in de voorlopige Oranje-selectie voor het tweeluik met Frankrijk en Bulgarije. Volgende week vrijdag maakt de bondscoach de definitieve selectie bekend voor de cruciale wedstrijden van het Nederlands elftal.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.