Debuterende Ruiz stelt teleur bij gelijkspelend Fulham

Fulham blijft nog zonder overwinning in de Premier League. De ploeg speelde gelijk tegen Blackburn Rovers (1-1). Ook het debuut van Bryan Ruiz was niet spectaculair. De voormalig FC Twente-aanvaller werd in de rust gewisseld voor Moussa Dembélé.

Na een half uur keek de ploeg van Martin Jol al tegen een achterstand aan. Rubén Rochina opende de score met een prachtige treffer. Met zijn linkervoet schoot de Blackburn Rovers-speler onberispelijk in de bovenhoek.

Zes minuten later deed Fulham al wat terug. De treffer van Bobby Zamora was ook fraai. De Engelsman stuurde de Blackburn-defensie het bos in en was vervolgens met een geplaatst schot trefzeker.

In het tweede bedrijf, dat zich zonder Ruiz afspeelde, leken beide ploegen genoegen te nemen met het gelijkspel. Slechts enkele doelpogingen hadden - van beide kanten - nog plaats, maar hielden de doelmannen de score op 1-1.

Als gevolg van het gelijkspel staat Fulham momenteel op de negentiende positie. Ook Blackburn is toe aan een overwinning, Rovers is hekkensluiter in de Premier League.

Overige uitslagNorwich City - West Bromwich Albion 0-1 Foto: VI Images