Deal tussen NAC en Besiktas rond Van Gastel ketst af

Reacties

Jean-Paul van Gastel blijft voorlopig gewoon trainer van NAC Breda. De coach bereikte zelf al een akkoord met Besiktas om daar assistent-trainer te worden van Giovanni van Bronckhorst, maar NAC werkte niet mee aan een vertrek van de coach. De deal lijkt nu definitief afgeketst te zijn.

Deal tussen NAC en Besiktas rond Van Gastel ketst af
© Pro Shots

Woensdag deed Besiktas een bod om Van Gastel los te weken. Van Bronckhorst had zijn lot aan de komst van zijn boezemvriend verbonden, waardoor de club genoodzaakt was om zaken te doen met de Parel van het Zuiden. NAC hield echter de poot stijf in de onderhandelingen, tot frustratie van Van Gastel. De oefenmeester kon zijn salaris vorstelijk verbeteren, terwijl hem ook een sportieve vooruitgang ontnomen werd.

Van Gastel is sinds september trainer van NAC, hij volgde de ontslagen Peter Hyballa op. Zaterdagochtend plaatste de club een statement. 'We willen dit seizoen zo lang mogelijk in de race om promotie naar de Eredivisie blijven, daar werken we als club in alle geledingen hard voor. In dat streven willen we niet meer afgeleid worden door getouwtrek om onze trainer.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.