De Zerbi looft 'ongelooflijke' Van Hecke

Reacties

Maar liefst 24 keer op rij moest Brighton & Hove Albion een tegendoelpunt slikken in de Premier League. Jan Paul van Hecke stond dinsdag aan de basis van de eerste clean sheet in 24 duels. Na afloop kreeg hij complimenten van zijn manager Roberto De Zerbi.

De Zerbi looft 'ongelooflijke' Van Hecke
© Pro Shots
West Ham United
West Ham United
0 - 0
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion

Winnen deed Brighton dinsdag bij West Ham United niet, maar de nul werd wel weer eens gehouden. Daar had Van Hecke een groot aandeel in. 'Hij verbetert zich op een ongelooflijke manier', zei De Zerbi na afloop van de wedstrijd. 'Hij is eigenlijk ouder dan zijn leeftijd. Zijn niveau is hoog, hoger dan mensen denken.'

Het is niet verrassend dat Brighton zoveel vertrouwen geeft aan Van Hecke. De Nederlander verlengde vorige maand voor de derde keer in een jaar tijd zijn contract. Na verhuurperiodes bij SC Heerenveen en Blackburn Rovers mocht Van Hecke bij het eerste van Brighton blijven. Toen de kans zich aandeed, greep hij die met beide handen aan.

De Zerbi lovend
Uiteraard ging niet álles goed bij Brighton. 'De keeper heeft weer een geweldige wedstrijd gespeeld', zei De Zerbi over Jason Steele, die Bart Verbruggen op de bank hield. 'Ik kan over mijn spelers niets zeggen, omdat ze het allemaal geweldig hebben gedaan. We hebben veel geblesseerde spelers, maar de teamgeest is geweldig.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.