De Wijs naar Excelsior als PSV geen verdediger meer kwijtraakt

Reacties

Jordy de Wijs speelt zeer waarschijnlijk de rest van dit seizoen voor Excelsior. De centrale verdediger, die het tweede half jaar van het vorige seizoen al op huurbasis actief was bij de Kralingers, kreeg deze week van zijn Eindhovense werkgever te horen dat hij opnieuw verhuurd mocht worden. Als er geen centrale verdedigers meer vertrekken bij PSV mag De Wijs opnieuw naar Rotterdam.

De Wijs naar Excelsior als PSV geen verdediger meer kwijtraakt

Ook Sparta Rotterdam en SC Heerenveen waren serieus geïnteresseerd in De Wijs, maar de speler zelf gaf – mede door zijn prima halve seizoen bij de ploeg van trainer Mitchell van der Gaag – de voorkeur aan Excelsior. De Wijs (22) slaagde er sinds zijn terugkeer afgelopen zomer niet in bij PSV speelminuten in het eerste elftal af te dwingen. Hij speelde de eerste twee duels mee met Jong PSV in de Jupiler League. Excelsior heeft altijd contact gehouden met de centrale verdediger en hem meerdere malen laten weten dat hij welkom is.

Als de komst van De Wijs definitief wordt heeft Van der Gaag met Jurgen Mattheij, Wout Faes, Shane O’Neill en De Wijs zijn gewenste aantal van vier centrale verdedigers.

Deze spelers lieten de Eredivisie-kassa rinkelen.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.