De Vrij redt Lazio, dramatisch debuut Hart bij Torino

Met zijn eerste doelpunt in de Serie A heeft Stefan de Vrij een punt gered voor Lazio. Joe Hart kende een rampzalig debuut voor Torino.

Chievo Verona - Lazio 1-1
Bij Lazio stonden Stefan de Vrij en Ricardo Kishna in de basis. De twee Nederlanders kwamen zeven minuten na rust op achterstand toen verdediger Alessandro Gamberini namens Chievo scoorde na een corner. Met zijn eerste competitiedoelpunt in Italië voorkwam De Vrij dat Lazio in Verona verloor. Hij frommelde de bal in de 55ste minuut binnen na een hoekschop.

Een kwartier voor het einde maakte Jonathan De Guzman zijn debuut voor Chievo. De middenvelder met rugnummer 1 kon geen doorslag forceren. Beide ploegen hebben daardoor vier punten na drie duels.

AC Milan - Udinese 0-1
Voormalig NAC Breda-wissel Stipe Perica velde in San Siro het vonnis over AC Milan. De ingevallen spits zette in de 89ste minuut met een bekeken volley de 0-1 eindstand op het scorebord. Milan, dat verdediger Luca Antonelli uit zag vallen met een hoofdblessure, kent daardoor een dramatische competitiestart en heeft na drie duels pas drie punten. Udinese heeft er zes.

Atalanta Bergamo - Torino 2-1
Torino stuntte vlak voor het sluiten van de transfermarkt met het huren van Joe Hart, maar de doelman stelde bij zijn debuut voor de Granata zwaar teleur. Met een flinke inschattingsfout leidde hij de gelijkmaker van Atalanta in, die op naam kwam van Andrea Masiello. In de slotfase bezegelde Franck Kessie met zijn vierde goal van het seizoen het lot over Torino, dat via Iago Falqué de score had geopend.