De vrees van München: Haaland scoorde 14 keer in laatste 6 duels

ADVERTORIAL – Een week na de 3-0 in het Etihad Stadium staan twee van de grootste clubs van Europa opnieuw tegenover elkaar in de kwartfinale van de Champions League. Zorgt Bayern München voor een miraculeuze comeback of toont Manchester City opnieuw zijn spierballen? Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

De vrees van München: Haaland scoorde 14 keer in laatste 6 duels
© Pro Shots
Bayern München
Bayern München
1 - 1
Manchester City
Manchester City

Na een geweldig schot van Rodri dat in de verre kruising eindigde en een rake kopbal van Bernardo Silva uit een voorzet van Erling Haaland was het moment van de 22-jarige Noor in de 76ste minuut aangebroken. Op aangeven van John Stones maakte Haaland in het eerste duel met Bayern al zijn 45ste goal van het seizoen. Het is een duizelingwekkend cijfer, dat angst in zal boezemen bij iedere tegenstander. In de Premier League was het voor de goalgetter zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Leicester City opnieuw twee keer raak.

In zijn laatste zes optredens voor City heeft Haaland gemiddeld meer dan twee keer per wedstrijd gescoord, met als hoogtepunt de vijf goals in de return van de achtste finale van de Champions League tegen RB Leipzig. Pep Guardiola werd vorige week gevraagd naar het werk dat schuil gaat achter het laten floreren van Haaland. 'Ik weet niet hoe het bij Borussia Dortmund ging, maar wij zorgen 24 uur per dag voor hem. Onze dokters en fysiotherapeuten staan elke seconde van de dag voor hem klaar. Met de huidige speelschema's wordt zoveel van spelers gevraagd, van voeding tot slaap en rust', vertelde de Manchester City-manager.

Odds doelpuntenmakers Bayern München - Manchester City:
- Eric Maxim Choupo-Moting: 2.80
- Sadio Mané: 3.10
- Leroy Sané: 3.75

- Erling Haaland: 1.76
- Julián Álvarez: 3.20
- Riyad Mahrez: 3.65

In de voorbije maanden is toegewerkt naar deze periode, de periode van de waarheid. In de Premier League heeft City nog acht duels te gaan en is de druk op koploper Arsenal flink opgevoerd met zes zeges op rij. In Europa is het voor het eerst in de clubgeschiedenis winnen van de Champions League weer wat dichterbij gekomen na de 3-0 tegen Bayern. Is Haaland de man die het verschil maakt op jacht naar Champions League-winst?

Via de optie Bet Builder biedt Unibet een odd van maar liefst 2.75 aan voor een zege van City in combinatie met minstens één goal van Haaland. Ook interessant is de quotering van 2.15 voor minstens vier doelpogingen van de sterspeler. In de eerste wedstrijd tegen Bayern ondernam de voormalige aanvaller van Borussia Dortmund vijf doelpogingen.

Of denk jij dat het niet de avond van City en Haaland wordt, maar die van Bayern? Voor Bayern bereikt de volgende ronde staat een quotering van 10.00. Het is onrustig bij de Duitse topclub, waar Leroy Sané en Sadio Mané het na de nederlaag in Manchester met elkaar aan de stok kregen. Zaterdag werd door het team van de nieuwe coach Thomas Tuchel gelijkgespeeld tegen 1899 Hoffenheim (1-1).

Beleef het Champions League-spektakel met extra spanning door mee te spelen bij Unibet! Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's