De meest succesvolle speler ooit van Real Madrid wordt aan het denken gezet

Reacties

Deze zomer liepen er drie spelers uit hun contract bij Real Madrid en van dat trio heeft alleen Marcelo nog geen nieuwe club gevonden. Volgens Marca is het zeer de vraag of de carrière van de meest succesvolle speler ooit uit de geschiedenis van Real nog wel een vervolg zal krijgen.

De meest succesvolle speler ooit van Real Madrid wordt aan het denken gezet
© Pro Shots

Marcelo is inmiddels 34 jaar oud en zich nog niet verbonden aan een nieuwe werkgever. De Braziliaanse linksback heeft aanbiedingen uit Qatar en de Verenigde Staten ontvangen, maar afgeslagen. Marcelo is al een tijdje bezig met zijn leven na het voetbal en wil zich volgens de Spaanse berichtgeving steeds meer gaan focussen op het ondernemerschap. Of er nog een volgende club komt voor de vleugelverdediger, is daarom onzeker.

Marcelo, die in totaal 25 prijzen won met Real Madrid, weet dat hij als ambassadeur van De Koninklijke altijd welkom zal zijn bij de club waar hij ruim vijftien jaar voor uitkwam. De vleugelverdediger heeft intern ook laten weten dat hij hier na het einde van zijn carrière wel voor openstaat. Mogelijk keert Marcelo dus al eerder terug bij Real dan aanvankelijk werd gedacht.

Net als Marcelo vertrokken ook Isco en Gareth Bale deze zomer met een aflopend contract uit het Estadio Santiago Bernabéu. Bale is naar de Verenigde Staten verhuisd en speelt tegenwoordig voor Los Angeles FC; Isco is in Spanje gebleven en probeert het voetbalgeluk terug te vinden bij Sevilla.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.