De Ligt volgt Verstappen en Schippers op met volgende eretitel

Reacties

Matthijs de Ligt is woensdagavond op het NOC*NSF Sportgala uitgeroepen tot Talent van het Jaar. De negentienjarige Ajacied volgt daarmee onder anderen Max Verstappen en Dafne Schippers op.

De Ligt volgt Verstappen en Schippers op met volgende eretitel

De Ligt kreeg de trofee woensdag uit handen van Frank de Boer. Het is de eerste keer dat de award wordt uitgereikt aan een voetballer. 'Daar ben ik heel erg trots op', reageerde De Ligt. Voor de tiener is het een volgend hoogtepunt in een zeer bijzondere week. Maandag won hij al de prestigieuze Golden Boy Award, voor grootste voetbaltalent ter wereld.

De Ligt werd in maart van dit jaar benoemd tot aanvoerder van Ajax en bereikte met de Amsterdammers de knock-outfase van de Champions League. Ook bij het Nederlands elftal groeide de jonge verdediger uit tot rots in de branding en groeide hij uit tot één van de gezichten van het nieuwe Oranje, dat zich onder Ronald Koeman plaatste voor de finale van de Nations League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.