De Ligt past volgens Stam 'absoluut' bij Man United

Reacties

Manchester United en Matthijs de Ligt, het zou volgens Jaap Stam een goede match zijn. De aankomend Feyenoord-trainer ziet bij de Ajacied de gewenste elementen.

De Ligt past volgens Stam 'absoluut' bij Man United

De vraag staat nog immer open: waar speelt De Ligt volgend seizoen? Ook de international laat zich niet in zijn kaarten kijken. Barcelona ligt naar verluidt op poleposition, maar ook Manchester United wordt genoemd als mogelijke bestemming voor de Ajax-verdediger.

Volgens Stam zou De Ligt prima passen bij de Mancunians, zo vertelde de oud-international tegen Manchester Evening News na zijn optreden in 1999 Treble-reünie op Old Trafford. 'Hij is een fantastische speler. Zoals iedereen weet is hij nog jong maar in zijn spel is hij volwassen. Hij is goed aan de bal, is tactisch sterk, ziet het spelletje, leest de wedstrijd goed en heeft die innerlijke drive.'

In de ogen van Stam zijn dat de elementen die De Ligt een gewilde speler maken. 'Hij is een speler die hier absoluut goed zou passen. Maar het is ook aan hem. Hij is het type speler met wie een trainer graag wil werken.'

'Fantasie-opstelling met Messi, Suárez, Frenkie, Griezmann en misschien wel De Ligt?'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer M. de Ligt
Meer over M. de Ligt
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.