De Jong en Dijkhuizen volgen Ten Hag op bij Utrecht

Reacties

FC Utrecht heeft Jean-Paul de Jong aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. De 47-jarige Utrechter is de logische vervanger van Erik ten Hag, die naar Ajax is vertrokken. Marinus Dijkhuizen wordt assistent van De Jong.

De Jong en Dijkhuizen volgen Ten Hag op bij Utrecht

De Jong heeft een contract tot medio 2019 getekend bij de Domstedelingen. De voormalige middenvelder krijgt naast Dijkhuizen ook assistentie van Rick Kruys en Luc Nijholt. Dat gaat ten koste van Hans van de Haar, die de club per direct verlaat.

'Jean-Paul is tweeënhalf jaar geleden ingestapt bij FC Utrecht met de ambitie om hoofdtrainer te worden. Hierbij heeft hij het vertrouwen en de steun gekregen van de club en grootaandeelhouder Frans van Seumeren', vertelt directeur voetbalzaken Jordy Zuidam op de clubsite van Utrecht.

De Jong zelf is ook blij met zijn aanstelling: 'Ik ben trots dat ik als hoofdtrainer ben aangesteld. Het vertrouwen dat FC Utrecht in mij heeft, waardeer ik zeer. Ik zie het als een mooie uitdaging om de koers die we onder leiding van Erik ten Hag hebben ingezet voort te zetten met de (nieuwe) staf en spelers.'

'De Jong zal de lijn Ten Hag wel blijven volgen bij FC Utrecht'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.