De Graafschap pakt door en slaat offensieve dubbelslag

Reacties

De Graafschap heeft de selectie voor de rentree in de Eredivisie opnieuw versterkt. Furdjel Narsingh komt transfervrij over van SC Cambuur en Daryl van Mieghem komt definitief over van Heracles Almelo.

De Graafschap pakt door en slaat offensieve dubbelslag

De promovendus nam in mei afscheid van tien spelers. Daarna ging De Graafschap op zoek naar spelers die een directe versterking zijn voor de selectie. Na de komst van Helmond Sport-spits Jordy Thomassen, Telstar-middenvelder Mo Hamdaoui en PEC Zwolle-aanvaller Stef Nijland zijn nu ook de vierde en vijfde aanwinst zo goed als binnen.

Als Narsingh de medische keuring doorstaat, tekent de buitenspeler immers een contract voor een seizoen in Doetinchem. De dertigjarige aanvaller, die ook voor Jong AZ, FC Volendam, Telstar en PEC Zwolle speelde, werkte in Leeuwarden al samen met zijn nieuwe trainer Henk de Jong. Toch is de komst van Narsingh verrassend, aangezien hij de afgelopen twee seizoen nauwelijks speelde wegens aanhoudend blessureleed.

Ook Van Mieghem speelt komend seizoen op de Vijverberg. De 28-jarige aanvaller speelde al anderhalf jaar op huurbasis voor De Graafschap en is nu definitief overgenomen van Heracles Almelo, waar zijn contract afliep. Van Mieghem tekent net als Narsingh tot medio 2019 .

De Graafschap, dat de begroting zag stijgen van 6,3 naar ongeveer 8,5 miljoen euro, is nog niet klaar op de transfermarkt. Op het wensenlijstje staan een nieuwe doelman en een creatieve middenvelder.

In ons overzicht staan alle Eredivisie-transfers op een rijtje.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.